Sivut

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

kesäkuu!

ompa siitä aikaa kun viimeksi kirjoitin tänne! apuvaah... mutta on ollut niin paljon kiireitä, tai ainakin toi on ainut selitys minkä keksin. noh kuitenkin, täällä sitä taas ollaan ja paljon on ehtinyt tapahtua. 
ensiksi: oon muuttanut! niin lähelle jokea, että herään aamuisin lokkien kiljuntaan ja päivät vietän parvekkeella katsoen kun laivat lipuu ohi. ah ihanuutta.. asunnolla on kokoa 58neliötä, 2h+keittiö+sauna+lasitettu (iso) parveke. lattiat on tummaa laminaattia, ja olohuoneessa on yksi korostevärjätty kulahtanut harmaa seinä ja makuuhuoneessa on maalattu seinään harmaa "sängynpääty". niin ja makuuhuoneessa on vaatehuone(!) ja keittiö on täysin remontoitu. i love it! (kuvia sitten kun ehdin)

toiseksi: mulla on perjantaina työhaastattelu! se koskee porrassiivoojan työtä, mutta ei voi valittaa. kumpa nappais koska muuten ei oo sit mitään muuta työtä koko kesänä ja haluaisin tienata hiukan. ootan tota haastattelua niin innolla :D

ja siinä ne kaikki asiat nyt oli.

ainiin! mulla on synttärit nyt lauantaina, täytän 20v! aivan mahtavaa :D tuntuu kuin olisin jo täysin ikäloppu, sillä muistan 17v juhlat kuin eilisen päivän :) en vielä tiiä miten vietän sen päivän, kun rakaskin on laivalla töissä tiistaihin asti. ja meidän ois tarkoitus mennä sillon tiistaina linnanmäelle, joka on mun mielestä niin hauska ja riehakas paikka vaikka oonkin jo näin "vanha" :D aion mennä kaikkiin laitteisiin, se on varmaa.

nyt pitää mennä leikkaamaan nurmikkoa, jos siellä ois viimeinkin edes hiukan siedettävämpi ilma/lämpötila..

Ei kommentteja: