Sivut

torstai 27. lokakuuta 2011

Paris 20-25.10.2011

pari päivää ollu suomessa, ja nyt jo on tavallaan ikävä takas pariisiin. oli kyl niin mukava, vaikkakin kiireinen, viikko pariisissa rakkaan kanssa. asuttiin sellaisessa kivassa hostellissa criméen alueella, alueena ei niin kiva, mut sieltä oli hyvät metroyhteydet ihan keskustaan, louvren ja oopperan alueille.
kiireinen viikko siis sen takia, kun lähdettiin joka aamu n. klo 9 liikkeelle ja tultiin vasta illalla 9-10 aikoihin takas hostellille ja suoraan nukkumaan. päivät meni kierrellen louvrea, versaillesta, la vallee villagea, pariisin nähtävyyksiä jne.. tietysti :)
ostin la vallee villagesta (outlet kylä) guess:n käsilaukun, se on niiin hieno! ja maksoikin ihan mukavasti. en sit muuta, kallista, ostanutkaan pariisista. ja tietty sit pienen eiffel tornin ostin :)
herkuteltiin rakkaan kanssa kunnolla, kun ostettiin melkeen joka aamu ja ilta leivoksia läheisestä leipomokaupasta<3 niin hyviä, ja herkullisia!
vielä en oo kerenny siirtämään kuvia kamerasta koneelle, mutta tässä hiukan fiilistelykuvia joita löysin.Ei kommentteja: