Sivut

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

jos ei ole unelmia, ei ole elämää - h. koskinen

Eilen oli Itsenäisyyspäivä, ja se meni varsin rauhallisissa merkeissä. Aamulla heitin rakkaan kaverinsa luokse lukemaan tentteihin ja itse jäin kotiin katsomaan "seikkailu etelänavalla" - elokuvaa. Täytyy myöntää, että oli yllättävän hyvä elokuva. Siinä kerrottiin tutkimusryhmästä ja heidän vetokoiristaan etelänavalla. Pikku-Serakin katsoi kiinnostuneena telkkaria kun huskyt haukahteli ja inisi :)


Päivällä meninkin sitten katsastamaan nautiluksen tarjonnan; ei ollut ryhmäliikuntatunteja mutta muuten sali olikin auki ja jäin sinne sit juoksemaan, tekemään lihaksia ja venyttelemään 1,5 tunniksi. Ihan mukvasti sain kaikkea tehtyä monipuolisesti. Harmitti vain kun en pystynyt tekemään reisilihaksia laitteella kun olen jostain ihmeestä onnistunut hankkimaat mustelmat sääriin -.-
Mutta tänään on suunnitelmissa sitten mennä hiukan tanssahtelemaan zumba tunneille, niissä on aina niin mahtavaa ja tunnin jälkeen on aina pirteä ja hyvä olo vaikka onkin treenannut kunnolla :)

Illalla olikin sitten vuorossa porukoiden luona illallistaminen sekä renkaiden vaihto. Kyllä, saatiin vasta eilen vaihdettua talvirenkaat alle, nyt uskaltaa ajaa rauhassa teillä eikä tarvitse pelätä niin paljoa teiden jäitä.
Äiti oli tehnyt kuuluisaa jouluruukkuaan (sipulia, bataattia, porkkanaa ja muita hyviä juureksia) sekä sienikastiketta. NAM. Ja jälkiruuaksi oli tietenkin itsetehtyjä joulutorttuja omena- ja luumuhillolla.
Kun tultiin rakkaan kanssa takaisin kotiin, katsottiin Bridesmaids elokuva, joka oltiin vuokrattu jo maanantaina. Se oli niin hauska, mutta toisaalta päähenkilö oli sellainen luonteeltaan että pystyin helposti samaistumaan häneen ja hänen tilanteeseensa.


Ei kommentteja: