Sivut

perjantai 30. joulukuuta 2011

kermainen kanttarellikanakastike pastalle

tein tänään kyllä niiiin hyvää kanapastaa, että täytyy tehdä sitä toistekin. tykkäsin todella paljon ja suosittelen kaikille! löysin ohjeen kotikokki sivustolta, as always. muokkasin sitä hiukan siten, että käytin niitä sellaisia aineita joita löytyi kaapista, enkä laittanut sipulia. tässä siis oma versio:

tekeminen kesti siis noin 30min.
raaka-aineet:
450 g kanan fileitä
2 prk Creme Bonjour Deluxe kanttarelli tuorejuustoa
2 tl kanafondueta
2,5 dl ruokakermaa
sitruunapippuria, chilijauhetta ja paprikajauhetta oman maun mukaan
3 rullaa/hklö nauhaspagettia

valmistus:
1. leikkaa kanafileet mieluisiksi paloiksi ja paista paistinpannulla
2. lisää kanafondue (sitäkin oman mielen mukaan) ja lisää mausteet
3. lisää creme bonjour deluxe tuorejuusto ja ruokakerma, ja anna kastikkeen hautua
4. valmista nauhaspagetti ohjeen mukaan
5. tarjoile kanttarellikanakastike spaghetin kanssa ja lisää päälle halutessasi pecorino juustoraastetta.

omasta ruuastani tuli hiukan värikkäämpää

Ei kommentteja: