Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

lovely week

M lähti tänään illalla taas jälleen kerran takaisin ruotsiin, mutta onneks se tulee takaisin suomeen jo noin viikon päästä. rakas oli nyt hiukan yli viikon täällä suomessa ja tää aika meni tosi kivasti. oltiin paljon yhdessä, leivottiin kakkuja, käytiin katsomassa pari leffaa (Titaanien raivo ja Iron Sky) ja vietettiin vaan aikaa kahdestaan. näitä päiviä yhdessä arvostaa todella paljon, kun muuten pystyy juttelemaan rakkaan kanssa vain skypen välityksellä.

vietettiin pari ensimmäistä päivää ihan kahdestaan, sillä kotona ei ollut kuin minä. vanhemmat oli vielä siinä vaiheessa kuukauden mittaisella matkallaan australiassa. niin epäreilua! kun mun vanhemmat saapuivat kotiin matkaltaan, niin työkin alkoi. mentiin koko porukalla tyhjentämään ja siivoamaan kesämökkiä, koska se on saatu viimein myytyä. mökillä ei ole ollut meille oikein mitään tarvetta sillä se on järven rannalla ja me kuitenkin vietetään suurin osa kesästä purjehtien. jos mökki sijaitsisi meren rannalla, niin asia ois aivan toinen ja mökillä tulisi vietettyäkin aikaa. nyt kun tosiaan ollaan käyty mökillä n. 2 kertaa vuodessa.

kotona käytiin M:n kanssa kiertelemässä kaupungilla, sillä uusi täysin upeaksi remontoitu Kultatalo oli viimein avattu. en vieläkään tajua, miten ennen kaksikerroksisesta rakennuksesta on saatu kolmikerroksinen ilman että taloa on korotettu :D käytiin skanssissakin ja sieltä Spiritstoresta löysin aika upean mekon kesää varten. Pastellisävyinen ja H-linjainen.


en vielä ostanut sitä, jospa lähempänä kesää löytyis vielä jotain kivempaa :) mut tykkään tosta mekosta kyllä, jotenkin erilainen mitä oon yleensä ostanut. varsinkin väreiltään! yleensä mun vaatteet on yksivärisiä, enimmäkseen mustia tai harmaan erisävyjä, ja vaihtelevasti sinisiä, punaisia ja lohenpunaisia. tossa mekossa on kyllä niitä kaikkia, mutta on vaan jotenkin värikkäämpi :D

käytiin myös pari kertaa ulkoiluttamassa Seraa, se on ihan hullu kun se pääsee aitauksessa vapaaksi. juoksee hulluna ympäriinsä kuin päätön kana, siis sen jälkeen kun se on saanu kerättyä hiukan rohkeutta ja uskaltautunut meidän jaloista muuallekin.

sera keräämässä rohkeutta

Ei kommentteja: