Sivut

tiistai 23. lokakuuta 2012

normal tuesday, school, work and dancing

heip taas pitkästä aikaan! on ollut syyslomalla ja muutenkin niin paljon kiireitä, ettei ole ehtinyt tänne kirjottamaan mitään..
tosiaan, olin koko syysloman töissä.. ei ehkä (ei todellakaan) sitä työtä, mitä haluaisin tehdä kauemmin kuin tän muutaman viikon, max kuukauden! eli oon töissä puhelinmyyjänä, myyn lehtiä.. jee :D mutta, siinä on onneks perus tuntipalkka (10e/tunti), eli tienaa ihan ok hyvin kun tekee opiskelun ohella, enhän mä sitä muuten tekiskään :D ja se työ on sellainen väliaikaistyö, eli etin tässä samalla jotain rutkasti parempaa ja mielenkiintoista, ja lopetan heti tuolla, kun sellanen löytyy :) mutta siellä mun syysloma meni, ja tälläkin viikolla teen kolmena päivänä töitä, yht 12tuntia :)

muuten on ollut ihan normaalia, treenejä ja koulutöitä. treenaaminen on tällä hetkellä hiukan tärkeämpää kuin muut asiat, koska pian on ensimmäiset kisat! ollaan omalla joukkueella osallistumassa Länsi-Suomen välinemestaruuskisoihin, jotka on jo 10.11! paniikki iskee :D
ollaan treenattu nyt koko syksy kahden valmentajan, Minnan ja Idan kanssa, kun kolmas valmentaja Saara on ollut töidensä takia niin kiireinen, ettei oo päässy pitämään treenejä. joten oli todella mahtavaa, kun oltiin Lintulassa illalla treenaamassa matolla ohjelmaa ja Saara tuli sinne moikkaamaan ja antamaan palautetta :) treenit tuntus menevän paremmin, kun oli molemmat mahtavat valmentajat seuraamassa ja korjaamassa kohtia :)

jos totta puhutaan, niin ollaan jotenkin jäljessä, ei olla siis vieläkään saatu tehtyä ohjelmaa loppuun. onneks puuttuu enään vaan loppuasento, joten ei paljon puutu. mutta, kun välineenä on pallo, mitä kukaan meidän joukkueesta ei oo aikaisemmin käyttänyt, niin se on vienyt ohjelmaa tehdessä paljon keskittymisestä. olis pitänyt vaan aloittaa treenaaminen ennen seuran kauden alkua, eikä vasta syyskuussa. MUTTA, ohjelma on tosi hyvän näköinen, musiikki antaa voimaa hyppyihin ja eläytymiseen, pitää vaan tehdä toistoja-toistoja-toistoja-toistoja... :)

musiikkia tai pukua en viitsi vielä paljastaa, vasta sitten ensimmäisten kisojen jälkeen :) mutta välineestä voin sen sanoa, että se on PINKKI.. juu'u. kunnon girlygirly :D onneks puku ei sentään ole!


väriltään siis sellainen "marmori"värjätty pinkki pallo, värit vaihtelee pinkistä valkoiseen


Ei kommentteja: