Sivut

lauantai 19. toukokuuta 2012

Mouse Trap Survivor Cheese Commercial




M tuli eilen kotiin töistä ja ruotsista, ja ensimmäiseksi (MM jääkiekko kisastudion jälkeen) se näytti tän juustomainos videon. molemmat hekotettiin kun katottiin tätä :D

perjantai 18. toukokuuta 2012

2NE1- Take The World On



2NE1 julkaisi vähän aikaa sitten uuden kappaleen Will.I.Am:in kanssa ja se on.... freaking amazing! :D eihän se tietenkään pelkkään yhteen kappaleeseen jäänyt Will.I.Am:in kanssa! ja ne kaikki kappaleet on aivan käsittämättömän hyviä, rytmikkäitä pop kappaleita :)

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

kun liikkuvaa maalia koittaa kuvata..

kannattaa ottaa video.. Seraa ei oo vaan luotu kuvattavaks, se ei pysy millään paikoillaa :D


ympärillä tapahtus aivan liian paljon kaikkea kiinnostavaa, että ois jaksanu pysähtyä poseeraamaan :D

summer clothes!


 täytyypä käydä Gina Tricotissa jossain vaiheessa, nää vaatteet on ihan MUST kesää varten! :D

väriä, hapsuja, graafisia kuvioita, pitsiä, läpikuultavuutta ja farkkua. niistä on kesä tehty<3 :D

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

3 asiaa mitkä ärsyttää just ny

tänään on ollut aika mukava päivä yksin karvapallojen (seran ja vanhempieni kissan) kanssa. yksin siksi, että porukat lähtivät jälleen matkalle, kahdeksi viikoksi skotlantiin ja isoveli meni helsinkiin takaisin. juhlittiin jo eilen äitienpäivää (syötiin kotona herkullinen ateria, minkä isoveljeni J valmisti; perunamuusia, sienihöystöä, pihvi alá kauris, annettiin lahjat; casa stockmannin salaattikulho ja kuohuviinipullo; ja syötiin mudcakea vaniljajäätelön kanssa. oli tosi mukavaa ilta.), niin tänään ei ollut mulla sitten oikein muuta tehtävää, kuin viimeisten koulutöiden viimeistely ja seran kanssa lenkkeileminen.

vaikka tänään on ollut muuten mukava ja kiva aurinkoinen päivä, niin.. alkoi kyllä ärsyttämään muutama asia :D

YKSI: kesätöiden puute
oon  siis aivan ihmeissäni tästä asiasta, sillä aikaisempina vuosina kun oon alkuvuodesta alkanut etsimään kesätyöpaikkoja, niin niitä on ollut. ei ole tarvinnut kuin selata mol.fi:n sivuja noin 5min, kun on jo löytänyt ainakin 10 paikkaa minne haluais töihin (ja tämä haku on koskenut vaan turun aluetta). mutta ehei - ei tänä vuonna! ensin etsin turun alueelta, ja kun huomasin ihmeekseni, että mitään edes ihan ok työtä ei ollu tarjolla, niin laajensin hakua raumaan, poriin ja tampereeseen. mutta kun sekään ei auttanut, niin nyt viime aikoina oon etsinyt töitä niin helsingistä kuin tukholmastakin! ja silti ei oo löytynyt kuin muutama (1-2) työpaikkaa, jotka on aiheuttanut "tonne mä haluun!" -reaktion.
oon hakenut lähemmäs 100 (luultavasti lähemmäs 150) eri työpaikkaan, ja ei mitään. ei siis yhtikäs mitään vastausta. olen kyllä jo haku vaiheessa asettanut jyrkän EI siivousalan työlle, viimeiset 4 kesää riitti mulle. suoritin jopa hygieniapassin, että voisin hakea laajemmin, mutta sitten löytyy uusia vaatimuksia mitkä pitää täyttää jotain työtä varten.
ja sitten päättäjät ihmettelee, kuinka "laiskoja ja saamattomia nuoret on, kun he eivät mene töihin. löhöävät vaan sohvillaan kesän ja jonottavat sossun luukulla rahaa." muttakun mä ainakin haluaisin jonnekin töihin, jos sellaisen edes sais!

no, on mua hiukan onnistanut, mulla on huomenna työhaastattelu. ensimmäinen tältä vuodelta.

KAKSI: katujen roskakasat
jee, viherpiipertäjä-minä pääsi valloilleen :D no ei, mutta kyse on mun mielestä ihan vakavastakin ongelmasta, johon on helppo ja yksinkertainen ratkaisu. tarkoitan siis kaikkea sitä roskaa mikä tuolla teiden varsilla, kaduilla ja jopa puiden oksilla on. eikö kukaan oikeasti käytä roskiksia, ja viitsi kävellä sitä mahdollista 10m lähimmälle roskikselle? tai edes jättäisi sen roskan oman autonsa sisälle, eikä heittäis ulos teiden reunoille..
mun mielestä se on niin rumaa, kun on kaikki kadut, jalkakäytävät ja puistot täynnä roskaa, hyi että! ruotsissa (oon niin hullaantunu ruotsiin kaikin puolin, mutta siellä) osataan hoitaa homma! siellä kun ajaa, niin ei näe ainuttakaan roskaa teiden varsilla. ei ole ensimmäistäkään hampurilaispaperia, tölkkiä tai muovipussia ajelehtimassa autojen väleissä. ja tiedättekö miksi? jos niitä ilmestyy teiden varsille, niin ne kerätään pois. keväällä ensimmäiseksi ruotsalaiset polttaa rikkaruohot ja muut oksat, niin ei ole niitä rumentamassa luontoa. sen jälkeen ne keräävät kaduilta kaikki roskat pahvisäkkeihin, jotka sitten L&T tapainen yritys noukkii teiden varsilta pois. kätevää :)
hävetti niin paljon tulla takaisin suomeen, kun oli ensin viettänyt viikon ruotsissa. voi sitä roskan määrää! porukoitteni lähellä on eräs autoliike rakentanut lisärakennusta viime syksystä lähtien, ja sen kyllä huomaa. kun syksyllä on muutama myrsky, niin kaikki muovikelmut jne lähti lentoon ja levisi lähialueiden puistoihin ja puihin. ja vielä ne roskat on siellä, kukaan ei oo yrityksestä tajunnut aiheuttaneensa roskaamista, vaikka muoveissa lukee tyyliin liikkeen nimi! -.-

KOLME: jääkiekon mm -kisat
loppukevennyksenä pakko valittaa suomen viimeaikaisesta menestyksestä jääkiekon saralla. en oo ennen tykänny oikein seurata jääkiekkoa, oikeastaan mitään urheilua, mutta kiitos M:n, oon alkanu tykkäämään. musta on tullu melkeen suurempi kannattaja kuin M:stä! :D
mutta siis, mikä ihme noita suomalaisia on vaivannut kanadan ja usan kanssa? okei, ne on ehkä Hiukan parempia ja kovempia vastustajia kuin esim ranska, mutta silti..? kanadan kanssa suomella oli edes joitain mahdollisuuksia, mutta heti kun kanada teki pari ensimmäistä maaliaan, niin suomelta meni pasmat sekaisin. alettiin rynnimään, vipeltämään ja suhimaan mailalla joka ikiseen suuntaan, ilman mitään hyötyä.
usan kohdalla asia olikin sitten aivan toinen. melkeen jo sillon kun pelaajat tuli ensimmäisen kerran jäälle, niin huomasi, että nyt ei oo kaikki kohdallaan. ja ei kyl sitten ollutkaan :D kaikki pelaajat oli ihan stressaantuneita, hermostuneita ja lopulta kiukkusia, ja varsinkin suomen pelaajat hankkivat itselleen ihan turhia rangaistuksia. mutta se peli. usa oli asettanut itselleen selkeän päämäärän (voitto), etenemistavan saadakseen sen (suomalaisten harhauttaminen) ja sen myötä ne voittivatkin häpeällisten 5-0 myöten! suomi oli aivan usan tossun alla, ei muuta voi sanoa.
tai no, olisivat tehneet edes sen yhden maalin, niin ei olis ollu niin noloa.


nyt on kyllä sata kertaa parempi mieli, kuin ennen kirjoittamisen aloittamista. sain purettua kaikki nämä painavat, ärsyttävät asiat mieleltäni :D mut joskus täytyy hiukan olla ärsyttävä, että voi sit taas olla mukava. eikö? :D

lauantai 12. toukokuuta 2012

huhti-toukokuu

en oo oikein ehtinyt kirjoittamaan mitään vähään aikaan, kun on ollut niin paljon koulutöitä (joita ois vieläkin tekemättä) ja perjantaina ennen vappua lähdettiin mun vanhempien ja M:n kanssa Ruotsiin katsomaan sitä kaupunkia missä se asuu, lyhyelle lomalle. 3.5 vietettiin rakkaan kanssa myös 3 vuotispäivää!<3 ja vappuviikon jälkeen mulla alkoikin työ rupeama laivalla. Nyt viimein pääsin kotiin vaikka tänäänkin on ollut kiireitä joukkuevoimisteluseuran kevätjuhlien merkeissä.
Siispä tässä on hiukan kuvia näiltä päiviltä :)

SUOMESSA: 
leivoin vaihteluksi Bostonpullaa ja se onnistus tosi hyvin!


käytiin M:n kanssa kiertelemässä kauppoja, mutta ei sillä kertaa löytynyt oikein mitään. noi punaset housut ei ollu kenestäkän hyvät :D


Fontana kahvila on remontoitu niin sisustukseltaan kuin fiilikseltään täysin, oikeaan suuntaan! herkullisia muffinseja ja hyvää kaakaota!

helsingin Fazer kahvila, pitää käydä joskus ihan sisälläkin :D

isoveljeni esitteli tän kahvilan, La Torrefazionen, viime syksynä ja pakko sanoa, että oli todella hieno kokemus. Aleksanterinkatu 50 (portin ja oikeanpuoleisen liikkeen välissä on portaat ylös kahvilaan) suosittelen!

RUOTSISSA:
matkalla tukholma-kalmar-jönköping

kalmarin linna


kalmarin museo, jossa pitää käydä loppuvuodesta. siellä on silloin merirosvo näyttely!

portti kalmarin vanhaan kaupunkiin

silta kalmarista öölantiin

M kävelemässä pitkin kalmarin katua

Jönköpingissä paikallisten vappu, siis Första Maj, kokko. Mukavan erilainen tapa juhlia, ei ollut ihmisiä örveltämässä, vaan kaikki katsoivat kokkoa ja kuuntelivat lauluesityksiä



huskvarnan näköalatasanteelta oli upeat näkymät kaupungin ja vättern järven ylle

jönkpingin A6 -ostoskeskuksen mahtavin kauppa on tietenkin sisustusliike! ja tämä on vielä täynnä kaikkea mahdollista ja vielä enemmän :D

Tässä on vaan osa niistä kuvista, jotka otin tolla matkalla ruotsissa ja suomessa, mutta noi saa riittää tällä erää. kuvanlaatu ei ole kaikkein mahtavin, sillä kuvat on otettu kännykällä (myönnän ja häpeän) :D