Sivut

maanantai 16. heinäkuuta 2012

vapaapäivä

nyt on kyllä kulunut niin hirveän pitkä aika siitä, kun viimeksi oon tänne kirjoittanut! pahoittelut! mutta, oon viimein saanut kesätyön ja siihen menee suurin piirtein kaikki liikenevä aika, niin arkena kuin viikonloppunakin.

tossa jokunen aika sitten valitin, että mistään ei löydy mitään työpaikkaa mutta nyt on viimein löytyny. työskentelen vaate- ja asustemyyjänä sellaisessa yrityksessä kuin little paris butiikki. se on vielä pieni, etsii liiketilaa syksyksi jossa yrityksen ois sit tulevaisuudessa tarkoitus toimia. tähän mennessä yritys on toiminut täällä torilla sekä kiertänyt erilaisia markkinoita (viimeisimpänä esimerkkinä seinäjoen tangomarkkinat). joten työpäivät on alkanut siinä klo 7.15 aikoihin ja loppuneet viimeistään klo 18.00. ja niiden työpäivien jälkeen ei oo oikeen muuhun liikennyt energiaa, kuin kotona rakkaan luona olemiseen. en oo edes kuntosalilla käynyt pitkään aikaan! :o :D

tykkään kyllä työstä todella paljon, saa olla kokoajan ihmisten kanssa tekemisissä, työskennellä itsenäisesti ja muutenkin se tunne, että jos ei ite nää vaivaa työn eteen, niin ei siitä mitään irtoakaan. liike maahantuo vaatteet, laukut, kengät ja korut pariisista, eli ne eroaa hieman perus suomalaisesta vaatetyylistä, mutta hyvällä tavalla siis :)

työ on hieman kausiluonteista, koska liike tosiaan toimii torilla, niin ei kukaan niitä vaatteita keskellä talvea pakkasella halua sovittaa ja sen lisäksi suurin osa markkinoista ja tapahtumista keskittyy kesään. ja myös sää vaikeuttaa työskentelyä, sillä sateella ei mennä töihin. ja mitä nyt on kokoajan taivaalta tullut? VETTÄ! sen takia en oo tänäänkään töissä.
ja tän "sateella ei ole töitä" - tavan myötä, kaikkina mun vapaapäivinä on huono sää, enkä oo päässy yhtään ottamaan aurinkoa! :( mutta, ei se haittaa sillä työ on niin kivaa ja mukavaa (vaikkakin raskasta), että voisin olla melkeen joka päivä töissä, sateellakin jos se ois mahdollista :D

Ei kommentteja: