Sivut

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

ensimmäiset kisat! :)

hiukan myöhässä kirjoittelen ensimäisistä kisoista, mutta on ollut kiireitä koulun, UUDEN työpaikan ja treenien kanssa, etten oo aikaisemmin oikein ehtinyt..
mutta tosiaan, tossa 10.päivä oli meidän joukkueen ensimmäiset kisat tällä kaudella, ja kyseessä oli Länsi-suomen JV -voimistelun aluekilpailut. hallilla oltiin aamulla jo klo 8 aikaan, mutta eikun lämppäämään ja harjoittelemaan omalla vuorolla. harkkavuoro ei mennyt niin kauhean hyvin, mutta kuten aina sanotaan niin "jos harkkavuoro menee huonosti, niin kisavuoro menee hyvin". ja niinhän se menikin, saatiin hiukan yli 11 pistettä! ja meidän ja hopealle tulleen joukkueen ero oli vain 1,5 pistettä! pronssia tuli ja omasta mielestä kisat meni hyvin, mutta totta kai on paljon parannettavaa. ihan vaan sen takia, että voi kauden lopussa olla tyytyväinen kisoihin. :)

kuten aikaisemmin lupailin, niin paljastan nyt ensimmäisten kisojen jälkeen sen meidän kisamusiikin. kyseessä oli :
Ronya - Hyperventilating

muutamaa päivää ennen kisoja saatiin kuulla, että meidän kanssa samassa sarjassa kilpailevalla joukkueella on ihan sama kappale.. hiukan latisti kisafiilistä, mutta heillä oli vanne ja meillä pallo, joten ei ainakaan samaa välinettä ollut :D

esiintymisasuna meillä oli sama puku kuin keväälläkin, ja siitä olin ainakin itse todella tyytyväinen, koska olin suunnitellut puvun koristelut. JA en ollut keväällä päässyt käyttämään pukua kertaakaan nivelsiteiden revähtämisen takia. joten ei ihan hukkaan mennyt se puku :)


Ei kommentteja: