Sivut

perjantai 8. huhtikuuta 2011

perjantai

tänään oli jälleen graafista suunnittelua, tehtiin töitä adobe illustratorilla, coreldraw:lla, photoshopilla, adobe indesign:illä. aiheena oli syvääminen, valkotasapaino yms.. tän lisäks alettiin työstämään työtä yhteen logo -kilpailuun. siinä logo -kilpailussa pitää suunnitella jokin logo yhdelle suomalaiselle säätiölle. sen logon pitäis ilmaista yhteistyötä, kansainvälisyyttä, suomen ja venäjän välisiä suhteita ja ikuista oppimista.. -.- en saanu oikein mitään aikaiseks. on mulla kyllä idea. en vaan jaksanu tehdä mitään :D nooh, tässä on koko viikko aikaa tehdä sitä, kun graafista suunnittelua on sitten taas ens viikon perjantaina.

kävin koulun jälkeen nopeasti kaupungilla, tuhlaamassa rahaa. ostin huomisia kisoja varten hiukan evästä ja sitten H&M:stä shortsit (9,90e) ja ballerinat (9,90e). shortsit on sellaiset punaisen korallin väriset ja ballerinat mustat pienellä rusetilla. 


klo 5 pääsin turun riennon kerhotalolle pitämään pienille ylimääräisiä treenejä, kun niillä on sunnuntaina kisat. meni kyllä aika hyvin, pakko myöntää. ohjelma kestää 1.30min ja on aika helppo, mutta aika hyvin siihen nähden, että alettiin tehdä ohjelmaa pari viikkoa sitten :D hiukan viime tipassa, mutta uskon että menee hyvin. nyt pitää vaan saada laitettua paljetit niiden pukuihin. -.-

Ei kommentteja: