Sivut

lauantai 14. tammikuuta 2012

meidän ihana asunto


tein nopeasti pohjakuvan, tällä hetkellä alivuokralla, asunnostamme. paljon isoja ikkunoita, iso olohuone, erillinen keittiö ja vaatehuone jonne voi kävellä sisään. tykkään tykkään tykkään. en ennen osannu ajatella, että erillinen keittiö olisi hyvä asia, mutta nyt kun meillä on sellainen, niin en pysty kuvittelemaankaan parempaa ratkaisua. entisessä asunnossa oli pieni avokeittiö olohuoneen yhteydessä. ja ruokapöytä oli olohuoneessa. lopputulos oli se, että ruokapöytä oli täynnä lehtiä, piirustuksia, astioita.. yäk. nyt astiat ja lehdet on omilla paikoillaan, ja ruokaillaan keittiössä eikä olohuoneen sohvapöydän ääressä.

ainut miinus on se, että työpöytä on eteisessä, käytävässä, johon tullaan kun astutaan asuntoon sisään. kyllä siinä mahtuu tekemään piirrustuksia ja muita koulutöitä.. mutta, ei siinä kauheasti työtauhaa ole. ja jotenkin hankala sisustaa, löytää tavaroita, "työhuoneeseen" joka on läpikulkukäytävässä. jos jollain on ideoita tai vinkkejä, niin otan innokkaasti vastaan!
tässä asunnossa on myös se hyvä puoli, että eteisessä on liukupeiliovilla varustettu kiinteä vaatekaappi. sinne mahtuu kengät ja takit, eikä ne oo esillä.

ja tietysti se on mahtavaa, että asunto on joenrannassa ja parveke on iso ja se on joelle päin :D vaikka sisäpihalla, jonne osoittaa makuuhuoneen ja keittiön ikkunat, onkin päiväkoti, niin ei se melu häiritse. ikkunat on kiinni eikä melu tule sisälle saakka. ja kun kesällä haluaa tuulettaa asuntoa, raikasta ilmaa sisälle, niin voidaan avata parvekkeet ovi, jolloin sisälle kuulu lokkien nauru ja laineiden liplatus jokilaivojen kylkiin.

Ei kommentteja: