Sivut

perjantai 30. joulukuuta 2011

viimeinkin lunta!


käytiin äidin kanssa päivällä alennusmyynneissä ja kun ajettiin kotitalon pihaan, taivaalta leijaili alas pienenpieniä lumihiutaleita. ei niitä ihan hiutaleiksi voinut sanoa, mutta tällaisia o -kirjaimen mallisia ja kokoisia lumipalloja. molempien ilme kirkastui ja heti tuli itselle ainakin iloisempi mieli, kun ajattelin että toivottavasti ei enään tarvitsisi olla ulkona aivan pimeässä, vaan lumi tekisi illasta hiukan valoisamman. ja nyt vähän aikaa sitten kun päästin vanhempieni kissan ulos, niin huomasin, että autot oli ihan valkoisia ja taivaalla leijaili, tai oikeastaan satoi lunta.tosiaan käytiin äidin kanssa kauppakeskuksessa shoppailemassa, itse en löytänyt mitään alennusmyynneistä vaan pelkästään kaksi Gina Tricotin perus 3/4 hihaista paitaa, kirkkaan sinisen ja harmaan. oon jo pidempään suunnitellut ostavani sellaiset, koska ne on niin käteviä kun ne on yksivärisiä, sopii kaikkien neuleiden ja villapaitojen kanssa hyvin, eikä pelkästään talvella vaan muulloinkin.


 äidin kanssa ostettiin United colours of Benetton liikkeestä yhteiseksi sellainen aika mielenkiintoisen näköinen tumman liila roikkuvanoloinen paita, sen kaula-aukko oli sellainen että se kangas laskostuu kauniisti. ja oli mukava -30% alennuskin! :)

mun oli tarkoitus mennä lauantaina laivalle uudeksi vuodeksi, kun M on siellä töissä vielä muutaman päivän. mutta niin oli näköjään muutkin ihmiset suunnitelleet, laivalla ei ollut enään yhtään edullista hyttiä jäljellä, halvimmillaan 130e! ja toi oli siis vaan helsingistä tukholmaan, eikä molempiin suuntiin yhteensä. harmittaa kyllä niin paljon, koska oltiin suunniteltu menevämme siellä syömään jotain hyvää ja muutenkin viettävämme kahdestaan aikaa.. mutta toivottavasti meidän PLAN B onnistuu, siis että menisin maanantaina laivalle ja sitten keskiviikkona jatkettais yhdessä ruotsiin. ja sieltä sitten Jönköpingiin, jonne rakas lähtee vaihtoon puoleksi vuodeksi :( annetaan oma rakas asuntomme siksi aikaa alivuokralaiselle, tulee kyllä ikävä asuntoa, kun kerrankin ollaan saatu se kotoisaksi ja hienoksi ja kivaksi :( 
toisaalta, sitten puolen vuoden päästä saadaan hyvä syy lähteä kiertelemään kauppoja (ikeaa) uusien huonekalulöytöjen toivossa! :)

HOME SWEET HOME<3

Ei kommentteja: