Sivut

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

streets of urban districts and life

päivitys

päivitin blogini sivuja vaihtamalla nimen, taustat ja muutamia muita juttuja.. en oo vielä varma kannattiko. mutta tosiaan nimen vaihdos sen takia, että en halua asettaa blogilleni mitään ennakko-odotuksia merihenkisen nimen takia. vaikka rakastan merta, veneilyä ja kaikkea veteen liittyvää (paitsi merilevää, ahvenvitaa ja niin edespäin) tunnen, että jos nimi on merihenkinen niin juttujenkin pitäisi olla enkä pysty takaamaan sitä.
tykkään ite tosta moushmoush nimestä, koska se on muunnelma omasta nimestäni, ja se on myös aika salaperäinen. tässä muutama salaperäinen kuvaa jotka löysin internetin ihmeellisestä maailmasta.

osaisimpa ite valokuvata, niin pystyisin ilmaista itseäni myös sitä kautta, enkä pelkästää tanssin kautta. vaikka onhan sekin jo ihan mukavaa, että osaa tanssia (edes jotenkin)

azer.. atserb... AZERBAIDZAN!

"Azerbaidžanin tasavalta (azeriksi Azərbaycan Respublikası) on sisämaavaltio Kaukasiassa Kaspianmeren rannalla. Naapurimaita ovat Armenia lännessä, Georgia luoteessa, Venäjä pohjoisessa ja Iran etelässä. Azerbaidžanille kuuluva Nahitševanin autonominen tasavalta sijaitsee erillään muusta maasta sen lounaispuolella Armenian, Iranin ja Turkin ympäröimänä. Azerbaidžanin keskellä sijaitsee Vuoristo-Karabahin alue jonka armenialaisväestö on julistanut sen itsenäiseksi."

piti mennä oikein wikipediaan katsomaan, että miten euroviisut 2011 voittajamaan nimi oikein kirjoitetaan. hävettää, koska maanteidosta tuli 10+ yläasteella :D ja tossa myös hiukan muuta hyödyllistä tietoa, joilla voi sitten leveillä kun ens vuonna kaverit ihmettelee, että "mikäs ihmeen maa tuo Azerbaidzan oikein on?"

mutta, WUHUU!! hyvä AZERBAIDZAN! oikea maa/laulu voitti! laulajat oli niin kauniita ja komeita, ja wou.. kuinka hienosti ne osas käyttää niiden ääniä! ja tietty shown valot ja kaikki muut: asut, taustat yms oli aivan käsittämättömän upeita :)

vuonna 2012 - Azerbaidzan!

olin jo hetken peloissani, että Ruotsi ois voittanut.. mutta ei onneksi. siis jee; "i will be popular, i will be popular.." jee. en oikein ymmärtänyt mikä ton laulun idea oli. harmi myös että suomen Paradise Oscar ei saanut enempää pisteitä, sillä mun mielestä siinä ois ollut voittaja ainesta! hyvä, rauhallinen, kaunis balladi joka käsitteli maailman tilannetta (niitä on ollut paljon, mutta toi oli parhain tähän mennessä). bra!

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

työpaikka tuli ja työpaikka meni

oon ollu niin huvittunu eilisestä alkaen, eli todellakin SAIN POTKUT töistä :D siis niin naurattavaa, koska olin tosiaan töissä amnestyllä peräti kolme kokonaista päivää (+1 koulutuspäivä) ja sain potkut sen takia kun en saanut "käännytettyä" sitä minimi 3 henkilöä/päivässä.
olin itse ajatellu lopettavani työt tossa 25. päivä, mutta kyl tääkin käy. harmi vaan kun tein eilen, viimeisenä työpäivänä, yhden greenpeacen feissarin kanssa vaihtokaupan, että sain kaks lappua siltä päivältä saldoksi. nooh.. täytyy erota siitä sitten kun ensimmäinen lasku on maksettu :D vaihtokaupalla tarkoitan sitä että greenpeacen feissari liittys amnestyn kannattajaks ja minä liityin vuorostani greenpeacen kannattajaks, vaan sen takia että saatais yks lappu lisää :D katalaa meininkiä..

vaikka nyt on pari päivää kun vaan lököilen kotona (ei haittaa, ulkona tosiaan toi +24astetta), niin oon jo perjantaina menossa laivalle töihin. hiekan tienaamaan ;D 

haha, toi amnesty on kyl aika huvittava juttu.

maanantai 9. toukokuuta 2011

kesätyö nro. 1

oriveden kenkätehdas- hei feissari

aloitin tossa viime viikon torstaina kesätyöt, amnestyllä.. oon siis feissarina. en osaa vielä oikein sanoa mitä mieltä oon siitä työstä, koska aloitin sen vast just ja päivät on tähän mennessä ollu niin erilaisia. on kyl ihan mukavaa työtä, saa olla ulkona auringossa, saa tehdä töitä mukavien ihmisten kanssa ja niin ees päin. ainut miinus koko työssä on se, että "asiakkaat" siis ne ihmiset joita koitan feissata, ne voi olla niin hölmön kuulosia :D tässä muutamia selityksiä, mitkä on kuullu muuutamia kertoja jo näiden parin päivän aikana:
- "mulla on kiire bussiin/pankkiin/töihin/hammaslääkäriin"
- "oon jo jäsen, uskotko?"
- "mun serkku jo lahjottaa, antaa sen hoitaa se lahjoittaminen"
- "kyl mä mielummin kaks karkkipussia ostan, kun lahjoitan sen 5e"
- "oon jo eläkkeellä oleva virkamies, en mä lahjoita enää"

mutta, huomenna on päivä uusi ja en mä kuitenkaan oo feissarina töissä kuin 25.päivään asti :D 

tiistai 3. toukokuuta 2011

vuosipäivä

tänään on 3.5 ja tasan kaksi vuotta sitten tavattiin rakkaan kanssa<3 en pysty kuvittelemaankaan, kuinka nopeasti aika on mennyt! ollaan ehditty asumaan yhdessä jo vähän yli vuoden ja meillä on pikkuinen koiranpentu :)
nyt illalla oli ollu tarkoituksena mennä ravintolaan illalliselle, mutta mulla on treenit (joo, huono syy, mutta viikonloppuna on sm-kisat..), joten piti mennä katsomaan edes jokin leffa treenien jälkeen, mutta sieltä ei tullu mitään hyvää :s mutta, onneksi huomenna ei oo mitään, joten silloin ois tarkoitus mennä juhlistamaan tätä päivää<3

rakas tuli tänää töistä, ja oli ostanut laivalta mulle aivan upean lahjan! nomination sormuksen. se on niiin hieno, varsinkin kun siinä on musta kivi :)

tässä on just se sormus minkä sain<3

maanantai 2. toukokuuta 2011

lomapäivä

tänään alkoi tosiaan loma, koulu loppus tältä keväältä. mutta arvatkaas missä vietin ensimmäisen lomapäivän? koulussa tietty.. :D 

olin koulussa tarkoituksena leikata laserleikkurin kanssa joitakin koruja, muutama serkulle sen ylioppilaslahjaksi ja sit tietty äidille äitienpäivälahjaksi. mut en ehtiny leikkaamaan, tulostimella oli niin pitkä jono.

löysin netistä tällaisia hienoja, hauskoja ja inspiroivia kuvia kun hain ispiraatiota koruja varten:

tässä ei siis ole homeisia leipiä, vaan eväspussi johon on painettu kuva homeesta; eväsvarkaiden estämiseksi - so brilliant! :D


niin hienoja vaatenaulakoita! siis näyttää että ois monta henkaria, vaikka ne on yhtenäisestä metallista tehtyjä. upeita :D

tän sormuksen tarkoituksena on välittää "salaisia viestejä". viestit näkyvät ihoon painautuneina jälkinä kun sormuksen ottaa pois/liikuttaa.

näiden korujen inspiraationa on käytetty kasvien yms solurakenteita, niin hentoja mutta niin kestäviä :)




nämä korut ovat ns ekologisia; koru koostuu pienestä ruukusta (tai jtn) ja ruukun sisällä kasvavasta pienestä kasvista. niin suloinen, ja hieno idea!


 aakkosista koostuva tabletti ja kaulakoru, todella hauskan näköinen! :)

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

vappu

eilinen päivä/ilta meni tosi kivasti. herättiin suht koht aikasin, siinä 10 aikoihin. syötiin ja valmistauduttiin iltapäivän juhlia varten. kun kello tuli varttia vaille 4 niin lähdettiin perhetutun 50v juhlille, ei ehditty kyllä olla kauaa, koska piti ehtiä lakitukseen. ensimmäiseen lakitukseen! :D no ei kyllä ehditty sinnekään ihan, oltiin kaskenkadun yläpäässä vartiovuoren kohdalla kun klo oli 18. mut sain lakkini päähän! :)



käveltiin sitten vapputorille jossa hiukan kierreltiin, ostettiin tietenkin lakritsia. nam! vähän vaille 19 mentiin sitten koulun pihalle juhlimaan, siellä oli muitakin koululaisia ja luokkakavereita. joku opiskelijayhdistys oli järjestäny sinne jopa grillikiskan :D istuttiin koulun pihalla noin klo 9 saakka jolloin lähin moikkaamaan paria kaveriani. päädyttiin istumaan jokirantaan viltille papa joen ja cindyn väliin. oli hauskaa :D 


ilta jatkui vielä pitkään, poikettiin parin luokkalaisen luona ja käväistiin joissain ihmeen tekotaiteellisten ihmisten "pippaloissa". siis luultiin että siellä ois ollu jotain, mut ei ollu muuta ku ihmeen hippejä :D lähdettiin äkkiä lipettiin :D


vielä puolalanpuiston läpi yhden kaverin luokse istuskeleen tunniksi ja sitten kun muut jatkoi apolloon/monkeys:iin, lähdettiin pizzerian kautta kotiin. saavuttiin kotiin siinä klo 3.30 :) 
oli niin hauska ilta!