Sivut

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

syksy ja pallo-ohjelma

huhhuh,
kesäloma on kaukana takana ja joulu lähestyy.. kamala ajatella, kuinka nopeasti aika on menny ja kuinka ite vaan kokoajan vanhenee. nyt on siinä iässä, että voi sanoa että "ei vaan minun nuoruudessani...". :D
syksy merkitsee myös sitä, että treenit alkaa kesätauolta ja kisat lähenee, meidän joukkue on päätynyt palloon nyt syksyn välineeksi ja huomaan kyllä että pallo ei oo mun väline. keilat pysyy niin paremmin kädessä, liikesarjat ja heitot luonnistuu keilojen kanssa aina varmasti. juu, ei vaan pallon kanssa, tuntuu kuin pallolla ois oma tahto, ja se ei halua pysyä mun kädessä :D

pallo-ohjelma aiheuttaa muutenkin hiukan ongelmia, tai siis kunnolla haasteita, koska en oo koskaan tehnyt mitään pallon kanssa, eli aivan uusi väline. heitot, vartalosarjat ja ilmaisu onnistuu kyl ihan hyvin, mut keiloilla ois varmempaa.. onneks ensimmäisiin kisoihin on aikaa, eli ehtii treenaamaan :)

ollaan nyt treenattu jonkin aikaa ohjelmaa ja se eroaa suurestikin meidän kaikista edellisistä ohjelmista. musiikki on paljon vahvempi, tunnerikkaampi ja rytmikkäämpi kuin mikään aikaisemmin, ja kaikki on niin innoissaan. uusi musiikki antaa haastetta eläytymiseen, liikkeiden suorittamiseen ja siihen, miltä ohjelma ylipäätänsä näyttää.
en vielä paljasta musiikkia, mutta sen voin sanoa, että esittäjä on suomalainen nainen, jonka musiikkia ei oo vielä kauheesti kuulunu radiossa, eli aika tuntematon. mut älyttömän hyvä!

itsehän valmennan myös sellaista 8-10 vuotiaiden tyttöjen voimistelu (jumppakoulu) ryhmää, ja heilläkin on nyt syksyllä pallo välineenä. mitään välinettähän ei olisi tarvinnut valita, mutta he halusivat päästä kokeilemaan, joten ajattelin että miksipä ei.. juhuu.. ois ehkä kannattanut miettiä toistamiseen, sillä tosiaan, en oo ite koskaan tehnyt pallolla tätä syksyä ennen yhtään mitään joten ohjelman tekemisessä pienille on haasteensa :D onneksi saan hiukan apua seuramme yhdeltä valmentajalta, kiitos hänelle!

käytiin eilen pienten kanssa ohjelmaa hitaasti laskuilla läpi, ja se meni hyvin, mutta kun laitettiin musiikki soimaan ja laskettiin, niin kyllä huomas kuinka pieniäkin voi stressata - yksi tytöistä näytti siltä, että alkaisi pian itkemään :D ehkä pitää hiukan hidastaa musiikkia!

Ei kommentteja: