Sivut

maanantai 16. huhtikuuta 2012

monday again

tänään oli varsin mielenkiintoinen koulupäivä, pääsin kouluun ja opettaja tuli täysinäiseen luokkaan ilmoittamaan että muotoilujohtamisen tunnit mitkä meillä pitäis nyt aamulla olla (9-15.00), on peruttu ja tilalle siirtyy huomisen metallimateriaali tunnit. joten kun metallimateriaalin kuolettavan tylsä tunti loppui klo 12, mä lähdin tietokoneluokkaan tekemään portfoliota ja muita koulutöitä.
oon viimeinkin saanut hyvän idean mun portfoliota varten, kaikki aikaisemmat ideat on hylätty kokonaan.


mun mielestä toi on aika hyvä, selkeä ja simppeli, mutta siinä on kuitenkin sit hiukan muutakin kuin harmaa tylsä tausta ja kuvat. noi valkoiset ruudut kuvaa niitä paikkoja mihin kuvat tulisivat. hiukan pitää kyllä säätää, mutta aika hyvin on ainakin alkanut.

oon jo pitemmän aikaa suunnitellut ja ajatellut, että sitten kun valmistun, niin alan opiskelemaan graafista suunnittelua. en osaa selittää tarkemmin että miksi, muuten kuin että maailmassa on liian paljon rumia, huonoja mainoksia, pakkauksia ja nettisivuja, että jonkun on pakko korjata ne. ei mitenkään maailmanvalloittaja asenteella :D löysin tänään kuitenkin Ginger Monkeyn blogista jutun kirjasta nimeltä Typography Sketchbook ja ensimmäinen ajatus sen nähdessäni oli - PAKKO SAADA! en oo löytänyt suomesta oikein mitään hyvää ja varsinkaan kivan näköistä graafisen suunnittelun kirjaa, jossa olis alan ihmisten tekemiä luonnoksia. toivottavasti tota kirjaa myydään myös suomessa, sillä toi vaikuttaa just sellaiselta jonka voisin hankki ja selailla joka päivä sormet paperiviiltoja täynnä.
tästä kun lähden ensin kohti lääkäriä (nilkan nivelsiteiden tarkastukseen), niin taidan lähteä etsiskelemään tota kirjaa <3 :D

Ei kommentteja: