Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2012

työharjoittelu

sain työharjoittelu paikan aika helposti tänä vuonna, sähköpostiin oli tullut viesti tammikuussa että etsitään opiskelijoita joita kiinnostaa graafinen suunnittelu. työnä olisi tehdä koulumme turvallisuutta käsittelevän esitteen visuaalinen ilme. enempiä miettimättä lähetin heti viestiä, että täällä olis yks kiinnostunut! ja seuraavana päivänä sähköpostiin oli tullut viesti, että minä ja yksi toinen mun luokalta oltiin valittu kyseiseen työhön.

tammikuussa oli ensimmäinen kokous, jossa kerrottiin hiukan enemmän työstä, mitä se vaatii ja keihin pitää olla yhteydessä. aloitettiin työt heti, etittiin koulumme graafisesta käsikirjasta kaikki ohjeet, säännöt, oikeat fontit ja oikeat värit. työtä oli aika paljon. matkalla ilmeni hiukan vastoinkäymisiä; sähköposti viestejä oli kadonnut bittiavaruuteen, kokouksissa selvisi että meidän pitäis ottaa sittenkin yhteyttä henkilöön X eikä henkilöön Y, niinkuin kaikki oli luullut aikaisemmin. vaikeudet voitettiin ja tänään saatiin turvallisuus lehtiset lähetettyä viestintäpäällikölle ja nyt vain odotetaan vastausta. lähetettiin molemmat omat viimeistellyt versiomme viestintäpäällikölle ja toiveissa olisi, että saataisiin häneltä hyvää palautetta, mahdollisia korjausehdotuksia tai sitten vain viestin, että jompikumpi on valittu!

valittiin kahdestaan, että mun (!) työtä alettais työstämään enemmän, ja sitä mieltä oli ollut myös työnantaja. se on nyt niin viimeisen päälle viimeistelty, että toivottavasti se valitaan sitten viestintäpäällikönkin kautta :D
tässä hiukan vinkkiä siitä, mitä esitteeseen tulee.

oon tykännyt tästä työharjoittelusta todella paljon, sillä vaikka työtä on ollut todella paljon, vaikeudet on turhauttanut, yhteydenpito on katkeillut, niin työ on tuntunut just sellaiselta mitä haluaisin tehdä tulevaisuudessa. kivointa on ollut juuri se, että on täytynyt ottaa selvää asioista, määrittään värisävyt ja fontit tarkasti. ja varsinkin se ajatus, että jos tä onnistuu hyvin, niin kaikki tulee näkemään MUN tekemän esitteen! :D
työharjoittelun olis tarkoitus loppua nyt tän kuun lopussa, joten toivottavasti viestintäpäällikkö vastaa nopeasti, sillä haluan töihin heti toukokuun alussa. :)

Ei kommentteja: